Digitaal aanmelden

Met dit aanmeldingsformulier meld je je zoon of dochter aan als nieuwe leerling in de Middenschool Sint-Rembert in Torhout voor het schooljaar 2021-2022.

Om te kunnen starten, hebben wij een geldig e-mailadres nodig van een (van de) ouder(s). Houd ook het rijksregisternummer van je zoon of dochter bij de hand. Je vindt het op de achterkant van de identiteitskaart of de Kids-ID.

Vanaf 18/04/2021 wordt de aanmelding omgezet in een inschrijving.

Wie online alle gegevens voor de inschrijving invulde, krijgt een bevestigingsmail en een aantal dagen nadien een bericht met informatie over het bestellen van boeken, turnkledij... Een apart document ondertekenen hoeft niet. Wilt u nadien nog gegevens aanpassen, contacteer dan zeker de school via 050 23 15 10 of middenschool@sint-rembert.be.

Op 1 september ontvangen alle leerlingen een document ter ondertekening van de akkoordverklaring met het schoolreglement. Die ondertekening maakt de inschrijving (administratief) definitief, als de leerling daarenboven aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

In het kader van de privacywetgeving zal de school je bij het begin van het schooljaar de nodige informatie verstrekken.

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben, dan kan je steeds contact opnemen via middenschool@sint-rembert.be of 050 23 15 10.

MIDDENSCHOOL - Sint Rembert - Torhout/Lichtervelde - Privacy Policy - Sitemap